• 69 99 (incl. BTW)
  5( 5 reviews )
  167

  Heb je altijd al willen leren tekenen, maar ben je bang dat je ‘niet goed genoeg’ bent? Of leg je het snel weer aan de kant, omdat je ontevreden bent over het resultaat? Tijdens de online cursus ‘Basis technieken illustreren’ ga je in 7 modules, geheel op eigen tempo aan de slag met alle basis technieken van het illustreren.

  69 99 (incl. BTW)
 • 69 99 (incl. BTW)
  5( 3 reviews )
  124

  In deze cursus ga je aan de slag met alle technieken om de echte Pippa Knus poppetjes te kunnen illustreren. Zo start je bij de basis en neem ik je steeds meer mee de diepte in. Aan het einde van deze cursus kan je van iedereen een portret maken met alle vormen, maten, types etc.

  69 99 (incl. BTW)
 • 119 197 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  31

  Wil jij leren hoe je je eigen stijl kunt creëren als het gaat om je illustraties? Leren hoe je je beter kunt voelen over wat jíj gemaakt hebt, in plaats van jaloers te zijn op het werk van anderen? In deze online cursus ga je precies hiermee aan de slag. Door middel van verschillende lessen, kom jij stap voor stap dichterbij het vinden van je eigen stijl. Zo ga je verschillende stijlen ontdekken, probeer je diverse materialen uit en trek…

  119 197 (incl. BTW)
 • 22 35 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  266

  Wil jij leren hoe je een journal/schetsboek pagina á la Pippa Knus kunt maken? Geef je dan snel op voor deze online workshop! De workshop bestaat uit een video waar ik je van begin tot eind meeneem in mijn proces bij het maken van een schetsboek pagina. Zo leer ik je hoe ik mijn schetsboeken waardeer, in plaats van de lat te hoog leg voor mezelf. Ook leer ik je hóe je moet schetsen en hoe je hierin je perfectionisme…

  22 35 (incl. BTW)
 • 35 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  6

  Maak van jouw vakantie een unieke, tastbare herinnering. Ik neem je stap voor stap mee hoe je jouw eigen vakantie journal kunt maken!

  35 (incl. BTW)
 • 22 25 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  72

  Hoe leuk is deze Pippa Knus caravan?! Wil je deze ook leren illustreren? Geef je dan snel op voor de online cursus Caravan illustreren! Een cursus inclusief live workshop (terug te kijken) en andere toffe lessen waarin ik je stap voor stap meeneem in het maken van de leukste caravans en bijbehorende illustratie technieken!

  22 25 (incl. BTW)
 • 11 24 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  120

  Iets leuks illustreren en wil je leren om te gaan met aquarelverf? Dat kan tijdens deze toffe masterclass! Tijdens deze online masterclass ga ik je in ca een uur tijd stap voor stap meenemen in het maken van dit leuke bloemenzaakje. We gaan hem schetsen, omlijnen met fineliner en inkleuren natuurlijk kleur geven met aquarelverf. Ik neem je mee tijdens het volledige proces waarin we allemaal verschillende technieken behandelen. Doe je mee?

  11 24 (incl. BTW)
 • 11 24 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  418

  Iets leuks illustreren en kennismaken met de magie van alcoholmarkers. Hoe tof is die combinatie?! Tijdens deze online masterclass ga ik je in ca een uur tijd stap voor stap meenemen in het maken van deze heerlijke illustratie. We gaan hem schetsen, omlijnen met fineliner en inkleuren met de alcoholmarkers. Technieken als blenden en kleuren opbouwen komen allemaal aan bod. Doe je mee?

  11 24 (incl. BTW)
 • 79 111 (incl. BTW)
  4.4( 5 reviews )
  85

  Wil jij ook alles leren over alcoholmarkers? Alle technieken, mogelijkheden, en het maken van de mooiste illustraties? Geef je dan vandaag nog op voor de cursus ‘Illustreren met alcoholmarkers’

  79 111 (incl. BTW)