• 117 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  74

  Heb je altijd al willen leren tekenen, maar ben je bang dat je ‘niet goed genoeg’ bent? Of leg je het snel weer aan de kant, omdat je ontevreden bent over het resultaat? Tijdens de online cursus ‘Basis technieken illustreren’ ga je in 7 modules, geheel op eigen tempo aan de slag met alle basis technieken van het illustreren.

  117 (incl. BTW)
 • 94 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  77

  In deze cursus ga je aan de slag met alle technieken om de echte Pippa Knus poppetjes te kunnen illustreren. Zo start je bij de basis en neem ik je steeds meer mee de diepte in. Aan het einde van deze cursus kan je van iedereen een portret maken met alle vormen, maten, types etc.

  94 (incl. BTW)
 • 197 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  17

  Wil jij leren hoe je je eigen stijl kunt creëren als het gaat om je illustraties? Leren hoe je je beter kunt voelen over wat jíj gemaakt hebt, in plaats van jaloers te zijn op het werk van anderen? In deze online cursus ga je precies hiermee aan de slag. Door middel van verschillende lessen, kom jij stap voor stap dichterbij het vinden van je eigen stijl. Zo ga je verschillende stijlen ontdekken, probeer je diverse materialen uit en trek…

  197 (incl. BTW)
 • 75 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  25

  Wil je graag aan de slag met alcohol markers, maar weet je niet waar je moet beginnen? En hou je -net als ik- enorm van planten? Dan is deze online cursus helemaal perfect voor jou!

  75 (incl. BTW)
 • 9,95 30 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  158

  Wil jij leren hoe je een journal/schetsboek pagina á la Pippa Knus kunt maken? Geef je dan snel op voor deze online workshop! De workshop bestaat uit een video waar ik je van begin tot eind meeneem in mijn proces bij het maken van een schetsboek pagina. Zo leer ik je hoe ik mijn schetsboeken waardeer, in plaats van de lat te hoog leg voor mezelf. Ook leer ik je hóe je moet schetsen en hoe je hierin je perfectionisme…

  9,95 30 (incl. BTW)