• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

De mooiste schetsboek- en journal pagina’s maken?

Hey lieve jij! ​

Vind jij het super leuk om te tekenen, maar ben je niet zo tevreden over je resultaat? Ben je altijd te perfectionistisch als het gaat om het vullen van jouw journal of schetsboek? Of mis je inspiratie om te gaan starten?

Tijdens deze online workshop leer ik jou hoe je de mooiste journal- en schetsboek pagina’s maakt, zónder dat je last krijgt van perfectionisme en onzekerheden.

Al meer dan 200 mensen gingen je voor en voor de denkt: “Dit kan ik toch niet”, Yes! Jij kunt dit ook!

Doe je mee?

 

 


review astrid

“Ik was al een tijdje op zoek naar iets leuks om thuis te doen, nu ik meer thuis ben met de kinderen, maar omdat ik ‘niet creatief ben’ vond ik het moeilijk zelf iets te verzinnen. Toen ik deze workshop tegenkwam (voor maar €9.95!) had ik meteen het gevoel dat ik dit wel kon proberen. Mijn dochters deden al aan bullet journallen, dus zij konden mooi meedoen!  Nou, die nieuwe hobby heb ik helemaal ontdekt hoor! Wat is dit leuk om te doen zeg, en die 10,- dubbel en dwars waard! Samen met mijn dochters ben ik de hele zondag creatief bezig geweest en ik heb genoeg inspiratie om lekker verder te kunnen. De gedachte die ik had over het niet creatief zijn heb ik ook overboord gegooid. Ik vind het nog lastig om zelf dingen te bedenken, maar met de tips van Sanne gaat dat steeds beter!”


 

Neem jij genoeg tijd voor jezelf?

Vind je het moeilijk om tijd vrij te maken voor jezelf? Om écht even lekker te ontspannen en je niet bezig te houden met alle dingen die je ‘nog moet doen’? Creativiteit is een hele mooie bezigheid om uit de dagelijkse sleur te komen. Zodra je gaat zitten om even te tekenen, schilderen, of journallen, vergeet je namelijk even alles om je heen. Je bent alleen maar bezig met jezelf en wat je aan het creëren bent. Dit zorgt voor rust in je hoofd en geeft je erna het gevoel alsof je de wereld weer aan kunt.

​En niet alleen dat. Wist je namelijk dat creativiteit ook heel goed kan bijdragen aan je zelfvertrouwen? Mits je je creativiteit op de juiste manier toepast natuurlijk. Tijdens deze cursus ga ik je leren om te gaan met die perfectionisme, door je te laten durven schetsen en je daarbij bijvoorbeeld uit te dagen géén gum te gebruiken. Super spannend in het begin, maar zó fijn als je hierdoor de perfectionisme de baas kunt worden!

​Ik ga je leren hoe je je perfectionisme kunt uitzetten als je aan het tekenen bent en geef je de juiste tools om je schetsboek/journal te gebruiken waarvoor ze zijn bedoelt; plezier hebben in creativiteit. Doe je gezellig mee?

*Je houdt 6 maanden toegang tot de cursus lessen. Je hebt dus genoeg tijd om aan de slag te gaan, maar de beperkte toegang zorgt er ook voor dat je écht gebruik gaat maken van de cursus. Ik ben super benieuwd naar je prachtige resultaten.

Wat leer je tijdens de workshop?

 

 • je perfectionisme loslaten
 • hoe je het meeste haalt uit je schetsboek/journal
 • met weinig materialen tóch een mooie pagina maken
 • gebruik van alcoholmarkers
 • pagina kleur geven met aquarelverf

 

Al meer dan 200 mensen gingen je voor en maakten de mooiste creaties, gemiddeld krijgt deze workshop een 8.9 van de deelnemers!

 


review rianne

“De afgelopen tijd was voor mij best wel een pittige tijd. Ik zat in een burn-out, waardoor ik mijn baan verloor. Ik wilde niets doen en vond niets leuk. Toen ik een paar weken geleden de workshop van Pippa Knus tegenkwam op Facebook dacht ik ook in eerste instantie niet dat het iets voor mij zou zijn, maar toch was ik benieuwd. Door de korting (en dus lage prijs) wilde ik het wel proberen, dus ik kocht de workshop en ging direct aan de slag.

Wat er toen gebeurde weet ik niet precies, maar het was heerlijk. Voor het eerst sinds een lange tijd had ik écht weer een glimlach op mijn gezicht en voelde me trots op wat ik gemaakt had. Sanne verteld op een rustige en laagdrempelige manier wat je moet doen en haar positieve uitstraling werkt aanstekelijk. Na de workshop ben ik direct gaan kijken naar de andere cursussen die Sanne in haar shop heeft staan. Zo’n complete cursus is nu misschien nog wat te hoog gegrepen, maar als ik me weer wat beter voel, ga ik ze zéker volgen! Heel erg bedankt Sanne!”

review willy

“Ik heb eigenlijk altijd gedacht dat ik niet creatief was, hoewel ik het wel leuk vind om te tekenen of iets dergelijks, vond ik nooit dat ik er goed in was. Toen ik de bullet journal ontdekte leek het me een fijne en laagdrempelige manier om meer met creativiteit te gaan doen, maar daar miste ik nog iets.

Via Instagram kwam ik bij Pippa Knus terecht en daar vond ik deze workshop. Precies wat ik zocht! Een journal met meer kleur en creativiteit dan hoe ik mijne inrichtte. Ik heb de video nu al 3 keer gekeken en ga hem zeker nog een keer kijken, want ik haal er iedere keer weer iets nieuws uit. Zo fijn dat je 6 maanden toegang blijft houden tot de les. Zo kun je de video onbeperkt bekijken! Dank je wel Sanne en misschien tot bij een volgende workshop!”


 

Materialen en benodigdheden

 

Voor deze workshop heb je niet veel nodig. Kijk vooral wat je al aan creative materialen en spulletjes je al in huis hebt. Dit zijn bijvoorbeeld spullen als:

 • Schetsboek/journal
 • Aquarelverf
 • Stiften, pennen, kleurpotloden
 • Plaatjes uit tijdschriften (of geprint natuurlijk)
 • Stickers
 • Washitape

Daarnaast kun je eigenlijk alles in je journal plakken wat jij er graag in wilt hebben. Denk hierbij aan foto’s, een leuk visitekaartje, een bonnetje van een super toffe aankoop, noem maar op. Op die manier maak je je journal persoonlijk en past hij -ongeacht of alles er ‘perfect’ uitziet- helemaal bij jou!

Verplicht jezelf niet om de duurste of mooiste materialen te kopen als je daar nog niet aan toe bent. Je kunt ook met heel weinig al super mooie dingen maken. En psst. Stiekem word je hier zelfs creatiever van!

 

 

Na deze workshop kun jij…

 

 • Je momentje voor jezelf pakken en genieten van de rust
 • Je perfectionisme loslaten als het gaat om je schetsboek
 • Een pippa knus basis portretje tekenen
 • Je journal/schetsboek op een mooie manier vullen zonder hoge verwachtingen
 • Met zelfvertrouwen trots zijn op wat je gemaakt hebt

 

 

 

 

 

 

 

Cursusoverzicht

Mini cursus journal/schetsboek pagina maken 01:00:00
Verschillende journals en schetsboeken 00:21:26
© 2024 Pippa Knus - Powered by Maatos